Nieuwe natuurfilm sjowriel!

Geplaatst op door Jeroen Verhoeff
  • .
  • Ik heb op YouTube (hier dus) maar weer eens een paar voorbeelden achter elkaar gezet van wat ik zo gefilmd heb de afgelopen anderhalf jaar. Op een paar shots uit Frankrijk na is alles in Nederland gefilmd. In 4K!Dat betekent dat het ongeveer vier keer zo veel details bevat als Full HD, oftewel dat het retescherp beeld geeft.
  • .
  • Alles is puur wild wat u ziet, de dieren zijn niet aangeraakt en er is enkel natuurlijk licht gebruikt. Dat is ongebruikelijker dan u denkt; niet alle natuurfilmers doen zo puristisch en moeilijk als ik.
  • .
  • Ik heb weer veel gefilmd in opdracht van Stichting Natuurbeelden, voor de nieuwe Waddenfilm die volgend jaar uitkomt, voor televisie, maar vooral voor mezelf. Toch zou het mooi zijn als ik u vaker en meer zou kunnen laten zien, ik heb namelijk nog heel veel meer moois. Meer dan genoeg verrassend en origineel materiaal voor een hele serie programma’s zelfs. Daar moet ik toch eens wat mee gaan doen…
  • .
  • .