‘Strekken voor de jacht’

'Strekken voor de jacht' kerkuil schilderij Jeroen Verhoeff

  • .
  • Er worden veel mooie plaatjes gemaakt van kerkuilen in oude schuren, maar ik schilder uilen liever zonder lampen en flits. Natuurlijk licht gebruiken voor nacht en schemerdieren valt voor zowel fotografen, filmers als schilders echter niet mee en het duurde dan ook even voor ik het koele, blauwe avondschemerlicht te pakken had zoals ik het voor ogen had. Dit mooi gelukte licht krijg ik dan jammer genoeg weer niet heel goed weergegeven op deze website, maar ja, het origineel was snel verkocht, dus u moet me maar geloven. Deze kerkuil is net wakker en moet alleen nog even rekken en strekken voor de jacht begint.
  • .
  • ‘Strekken voor de jacht’
  • .
  • Kerkuil (tyto alba).
  • .
  • 60 x 42,5 cm – acryl op paneel – verkocht
  • ...
  • Volgende >
Webdevelopment by Lucas van Dongen / Departamento B